Otroci so “nori” na iskanje skritega zaklada

 

Se spomnite svojih otroških let, ko ste iskali skrite zaklade?

Otroci so “nori” na iskanje skritega zaklada! Pri igri se jim spontano aktivira gen za raziskovanje in iskanje, kar jih seveda zelo motivira.
Starši – brez skrbi. Ne potrebujete dveh dni za pripravo – v našem paketu dobite vse in igra se lahko prične.

Imamo različne možnosti. Izberite tisto, ki je prava za vašega otroka:
– Starost 3 leta in več (v spremstvu staršev) – Iskanje skritih palčkov
– Starost 5 let in več – Po poti zmajevega zaklada
– Če pa želite sami ustvariti zgodbo, je prava izbira Iskanje skritih pisem

Veliko zabavnih dni v naravi vam želim!
Matej Pagon, idejni vodja in kreator orientacijskih iger VESELI ZAKLADKO

 

 

 

Nekaj več o meni…

Sem Matej Pagon. Otrokom se posvečam že vse od študentskih let. Že na Fakulteti za šport me je zelo zanimalo, kaj je otrokom zanimivo, kako jih motivirati in kaj radi počnejo v naravi. Po zaključku študija sem se posvetil razvoju gibalnih programov za predšolske in šolske otroke.

Na podlagi vseh spoznanj in izkušenj sem odkril, da je igra iskanje skritega zaklada večno priljubljena in zelo zanimiva motivacijska igra za otroke in starše. Če jo postavimo v naravo, dobimo zmagovalno kombinacijo – gibanje v naravi v krogu družine ali prijateljev.

Za začetek sem ustvaril 3 igre iskanja skritega zaklada, ki so polne motivacijskega naboja, raziskovanja v naravi, zavedanja sebe in stvari okoli nas. Zadovoljna sporočila staršev z igrami mi dajejo zagon. Vesel sem, ko tudi starši opažajo, da igre VESELI ZAKLADKO otroke pripravijo do gibanja, jih motivirajo, krepijo njihovo vztrajnost, socialne veščine in še mnogo drugega.

Kako krasno je opazovati iskrice v očeh otrok, ki iščejo zaklad! In kako fino se starši počutimo ob tem, ko vemo, da so se otroci skozi igro tudi veliko naučili.

Srečno na poteh iskanja zakladov!
Povsod so skriti – v igrah in v življenju.

Matej Pagon, idejni vodja in kreator orientacijskih iger VESELI ZAKLADKO