MOBILNA APLIKACIJA  RAZISKUJ – ODKRIVAJ – UŽIVAJ / EXPLORE – DISCOVER – ENJOY

Brezplačna aplikacija, s pomočjo katere bodo postale tematske poti še bolj zanimive, skriti zakladi še bolj atraktivni in odkrivanje lepot Slovenije še bolj zanimivo.

Za potrebe in nadgradnjo različnih turističnih produktov, smo razvili preprosto aplikacija, s katero boste RAZISKOVALI slovenske tematske in učne poti, turistične produkte, ODKRIVALI skrite zaklade in obenem UŽIVALI v iskanju mavričnih markacij in sestavljanju digitalnih tematskih razglednic.
Naša aplikacija popestri raziskovanje in odkrivanje skritih kotičkov. S pomočjo pametnega telefona bo motivacija za iskanje veliko večja, beleži pa se tudi čas, ki ga porabite za opravljeno pot.

Iz seznama slovenskih regij preprosto izberete mesto v katerem se nahajate in poiščete tematsko progo. Greste na izhodiščno točko, poiščete prvo mavrično markacijo s QR kodo in pričnite z raziskovanjem in iskanjem mavričnih markacij.

TEMATSKO-ORIENTACIJSKI PARKI NA TEMO ISKANJA SKRITEGA ZAKLADA

Načrtujemo in postavljamo unikatne tematsko-orientacijske parke, ki naročniku oz. destinaciji ustvarijo dodano vrednost. Še posebej primerno za:

  • turistične destinacije, ker z njimi obogatijo turistično-rekreativno ponudbo,
  • ponudnike športno-rekreativnih storitev, ker so nova motivacija za gibanje in aktivnosti v naravi,
  • hotele, planinske postojanke, turistične kmetije, hostle, ker obogatijo dan
  • turistične točke, društva, zavode, ker so dobrodošla popestritev ponudbe.

Tematsko-orientacijski parki so lahko stalni ali začasni, odvisno od vaših potreb in možnosti. Skupaj oblikujemo in pripravimo vsebinski, logistični, praktični in organizacijski načrt produkta ter do konca izpeljemo projekt.

Pokličite nas na 041 767 282. Pripravili vam bomo ponudbo, si ogledali lokacijo in poiskali najbolj optimalno rešitev za vas.